AJUTA PE CEI CARE AU NEVOIE

👉Sub deviza aceasta, ASFC Interstar Sibiu continua seria campaniilor umanitare pe care le-a inițiat în ultimii ani.
Deși este pandemie și trăim alte vremuri, care ne împiedică sa fim împreună in momente de acest gen (asa cum am fost anii trecuți) , nimic nu ne poate împiedica sa mergem mai departe cu ideile și inițiativele noastre și sa demonstram încă o data ca Interstar Sibiu este o mare familie și ca fotbalul este mai mult decât un sport.
🤝Împreună cu partenerii noștri de nadejde de la OTI România și Sory Sibiu, începând de astăzi și pina pe 27 decembrie, vom demara campania de strângere de fonduri intitulata
AJUTA PE CEI CARE AU NEVOIE
❤️❤️AJUTA PE CEI CARE AU NEVOIE🙏🙏, o campanie de strângere de fonduri pentru copiii internați la Secția Oncologica a Spitalului Fundeni, acolo unde foarte mulți copii ajutați de personalul medical și auxiliar spera și lupta pentru o viata normala și pentru a se însănătoși.
👉Ce trebuie sa faceți? Este simplu.
👉Cei care doresc sa se alăture inițiativei Interstar din acest an, fiecare după posibilități, trebuie sa doneze o suma de bani, care o considera de cuviință, în conturile asociației umanitare care se ocupa în mod direct de nevoile acestor copii internați la Spitalul Fundeni.
👉Asociația "Aripi Spre Viață " este organizația care de mult timp, din sumele primite, se ocupa sa asigure tot ce este nevoie și necesar atât copiilor și însoțitorilor acestora cat și personalului medical din aceasta secție.

👉Detalii despre fundația Aripi Spre Viață găsiți aici: www.aripispreviata.ro sau pe pagina de Facebook

https://www.facebook.com/aripispreviata/
👇Donatiile se pot face in urmatoare conturi:
LEI: RO88 RNCB 0521114607820001
Euro: RO34 RNCB 0521114607820003
Cod fiscal: 26481900:
Cod SWIFT BCR: RNCBROBU
👉Nu exista limita minima sau maxima pentru a dona. Orice suma este importanta și bine primita.
👉După ce ați efectuat donația, lăsați un comentariu cu textul "DONAT" pe pagina noastră de Facebook la acest articol.
👉De îndată ce ați făcut aceste lucruri sunteți înscriși la tragerea la sorți ce va fi efectuata în data de 📜 27 decembrie 2020 și unde sunt puse la dispoziție diferite produse oferite de Interstar Sibiu împreună cu partenerii 🤝 de la OTI România și Sory Sibiu, obiecte care sa va aducă aminte ca, în anul pandemiei ati fost cu sufletul și cu inima alaturi de copiii aflați în suferință.
❤️❤️AJUTA PE CEI CARE AU NEVOIE🙏🙏 este un indemn din suflet, către dumneavoastră, sa fiți alături de copiii care stau cu lunile în spital și care pot avea și merita o șansă la viață.
👉Haideti sa fim alături de ei si sa ii ajutam.
👉Haideti sa demonstram încă o data ca fotbalul este mai mult decât un sport. 💪
👉Haideți sa ducem mai departe campania inițiată cu voi în anii trecuți și sa nu lăsăm acest spirit sa moara nici pe timp de pandemie. 💪
❤️❤️AJUTA PE CEI CARE AU NEVOIE🙏🙏 este o campanie demarata de Interstar Sibiu împreună cu partenerii 🤝de la Sory Sibiu și OTI România.
Istoria continua sa se scrie...
Pentru ca ne place fotbalul!!!