ATITUDINE ŞI DARUIRE

👉Acestea sunt atributele care descriu cel mai bine evoluția jucatorilor de la FC Hermannstadt 2, 🤝partenerii și colaboratorii noștri, in meciul de sâmbătă.
🏟️Deplasarea de la Daesti a stat mult timp sub semnul întrebării, decizia finala din partea FRF fiind luata în chiar dimineața jocului, astfel ca Dorin Zotinca coordonatorul tehnic al Interstarului și totodată antrenorul principal al FCH 2 s-a văzut în fata faptului împlinit, acela de alcătui o formație din putinii jucatori rămași disponibili.
👉De ce putini?
👉Pentru ca FCH 2 s-a confruntat cu mari probleme de efectiv cu 24 de ore înaintea startului partidei din etapa a 5 a a ligii a treia.
👉Nu mai puțin de 10 jucatori au fost indisponibili fie din cauza accidentărilor, fie din cauza suspendărilor, sau din cauza izolării în urma apariției cazului de COVID în sânul echipei.
👉Cu un lot restrâns (doar 13 jucatori!!!!) și cu o formula de echipa inedita în care s-au regasit jucatori tineri si foarte tineri, cu mulți debutanți într-o competiție de seniori, FCH 2 a fost un adevărat ghimpe pentru foarte experimentații jucatori de lângă Vâlcea, unii dintre ei cu vechi ștate în primele ligi ale țării .
💪💪💪Adrian Ster, MVP ul partidei a marcat un eurogol în primul mitan și a irosit alte 2 foarte mari oportunități de a mări avantajul pe tabela.
💪Standima și Dancu și-au trecut și ei numele în dreptul celor care au irosit mari ocazii de gol în prima repriza . La pauza s-a intrat la egalitate 1-1.Partea secunda a debutat bine pt gazde, care au urcat scorul la 3-1in doar 2 minute.
👉Finalul meciului avea sa găsească pe FCH 2 in terenul advers, Șter reducând din handicap după un penalty obținut de Standima, iar Oprișor și același Șter aveau sa irosească șansă egalarii în finalul partidei.
👉Una peste alta, a fost un meci bun făcut de tinerii sibieni în deplasare, pe terenul unei echipe organizata și experimentata și pe o suprafata de joc deosebit de dificila .
👉Trebuie sa apreciem evoluțiile și debuturile la seniori a unor jucători precum Gligorea 17 ani, Stojec 18 ani, Duțu 16 ani, jucatori crescuți de Interstar, care alături de alți Interstaristi precum Oprișor 19 ani, Hanzu 18,Stoian 19, Agarbiceanu 16,Tineiu 18,Standima 19, Dancu 18, au lăsat o impresie buna. 💪
Istoria continua sa se scrie...
Pentru ca ne place fotbalul!!!

ATITUDINE ŞI DARUIRE