CUPA GOBE ED.X

🏆Cupa Gobe – o competiție benefică pentru A.S.F.C Interstar
🥇Cupa Gobe a fost ultima competiție din 2019 la care au participat grupe importante din cadrul A.S.F.C. Interstar. Aceasta s-a desfășurat la Odorheiu Secuiesc, iar A.S.F.C Interstar Sibiu a avut reprezentanți la categoriile 2010, 2011, 2012 și 2013. La juniori U9 echipa pregătită de Dorel Birbic și Mircea Soare a obținut titlul de campioana după victoria cu 3-2 din finala mare a turneului, contra celor de la FK Csikszereda.
Decarul echipei noastre Cristian Luca a cucerit titlul de golgheter la aceasta categorie de vârstă. La juniori U9 și U 7 băieții pregătiți de Horațiu Bara Graeff, respectiv Andrei Feurdeanu au câștigat medaliile de bronz, după ce au învins în finalele mici ale competiției cu 2-0 pe FC Odorhei și cu 4-2 pe Sepsi OSK Sf Gheorghe. Eduard Ursu, născut în anul 2012, a cucerit titlul de golgheter al turneului la categoria sa de vârstă. De asemenea, Teodor Roman născut în anul 2013 a primit din partea organizatorilor titlul de cel mai bun jucător al turneului la vârsta sa. La categoria 2010, Interstar Sibiu a încheiat pe poziția a cincea, bilanțul junioriilor pregătiți de Daniel Murasan fiind de trei victorii și trei infrangeri.
🎤"Am avut parte de meciuri bune la toate categoriile de vârstă în care am demonstrat ca Interstar Sibiu este un club care dispune de copii talentați și care se lupta de la egal la egal cu orice adversar. Suntem mulțumiți de ceea ce am realizat la ultima apariție oficiala din 2019. Multumim Primăriei Sibiu pentru sprijin. ", a declarat Horațiu Bara Graeff, antrenor A.S.F.C. Interstar Sibiu.
👏 A.S.F.C Interstar Sibiu felicită toți copiii clubului care au participat a Cupa Gobe și le mulțumește pe această cale tuturor susținătorilor care ne-au fost alături. Prezenta A.S.F.C. Interstar la Cupa Gobe a fost cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Sportiva 2019.
Istoria continuă să se scrie! Pentru că ne place fotbalul...

CUPA GOBE ED.X