Despre noi

ASFC INTERSTAR SIBIU este clubul care are cel mai mare numar de jucatori legitimati din Judetul Sibiu, care de la infiintare si pana in prezent a reprezentat cu succes fotbalul sibian atat pe plan intern cat si international.

 

FC INTERSTAR reprezinta unul dintre cele mai mari cluburi de copii si juniori din Romania, scopul declarat fiind acela de a descoperi, initia, dezvolta si perfectiona jucatorii. In fiecare an avem ca obiectiv performanta sportiva si promovarea cat mai multor jucatori spre fotbalul profesionist.

Despre noi

Istoric

ASOCIATIA SPORTIVA FOTBAL CLUB INTERSTAR SIBIU s-a nascut din dorinta de a vedea copiii simtindu-se bine pe terenul de sport si de a se bucura de practicarea fotbalului intro perioada in care sportul juvenil se afla in impas.

ASOCIATIA SPORTIVA FOTBAL CLUB INTERSTAR este fondat in Aprilie 2004 si a luat fiinta prin preluarea echipelor de juniori ale clubului Universitatea Sibiu(sectia de juniori a acestui club fiind desfiintata din motive financiare),avand ca scop pregatirea sportiva,cu precadere a tinerilor doritori sa practice fotbalul , prin participarea la competitiile organizate de catre forurile competente. In prezent in cadrul clubului isi desfasoara activitatea 13 grupe de copii si juniori pe categorii de varsta cuprinse intre 5 si 18 ani, sub indrumarea a zece antrenori de specialitate licentiati la FRF.

vezi istoric
Istoric