SIBIU FOOTBALL DAYS

1-3.11.2019

💥 Sibiu Football Days, ediția a VII-a, la final
🏆 Timp de trei zile "cutiuta" din parcul Sub Arini a găzduit o nouă ediție a turneului organizat de ASFC Interstar Sibiu. La această competiție au participat copii si juniori reprezentând 32 de echipe din patru județe ale tării.
🎤 ,,Am fost martorii unor meciuri viu și aprig disputate, în care fiecare copil participant a dorit să arate și să demonstreze că echipa sa este cea mai buna. Am privit cu mândrie și entuziasm parada și prezentarea echipelor care a avut loc in centrul istoric al Sibiului. Fiecare jucător participant a primit o medalie și o diplomă din partea organizatorilor ca să marcheze acest eveniment și totodată efortul si dăruirea fiecăruia.”, a declarat Daniel Murășan, organizatorul competiției.

SIBIU FOOTBALL DAYS

👉La finalul competiției, clasamentele au aratat astfel:
⚽Categoria 2009
1.FC Interstar Sibiu 2.Kinder Sg Mures 3.Zenit Sibiu 4.Soimii Sibiu 5.AFC Hermannstadt 6.CSS Sibiu 7.Kids Tampa Brasov 8.Alma Sibiu

⚽Categoria 2010
1.FC Odorhei 2.Alma Sibiu 3.CSM Medias 4.FC Interstar Sibiu 5.ASSR Brasov 6.Kids Tampa Brasov
⚽Categoria 2011
1.Kids Tampa Brasov 2.FC Interstar Sibiu 3.Kinder Sg Mures 4.FC Hermannstadt 5.Zenit Sibiu 6.CSM Corona Brasov
⚽Categoria 2012
1.FC Interstar Sibiu 2.FK Csikszereda 3.Coltea Brasov-Celta Vigo 4.Juniorul Brasov 5.Kids Tampa Brasov 6.CSM Corona Brasov 7.Zenit Sibiu 8.Alma Sibiu 9.Kinder Sg Mures 10.FC Hermannstadt
✔ Editia din 2019 a Sibiu Football Days a fost cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Sportivă 2019. Au fost alături de noi și ne-au sprijinit în acest demers: DJTS Sibiu, Sory, OTI Romania, Farmacia Catena, Komma Media si Libra Project, cărora le mulțumim pe această cale.
🤙 Mulțumim tuturor jucătorilor și antrenorilor participanți, precum și sustinătorilor acestora care au fost la înălțime pe toata durata turneului!

CUPA INTERSTAR

19-21 APRILIE 2019

ED.XIII  19-21 APRILIE 2019

🏆La ceas de bilanț @ CUPA INTERSTAR , ediția a XIII-a
⚽ Cea de-a XIII-a ediție a Cupei Interstar a avut loc între 19 și 21aprilie la Sibiu, pe terenurile sintetice de lângă Stadionul Municipal Sibiu. În cadrul evenimentului organizat de A.S.F.C Interstar Sibiu au participat 36 de echipe din 8 județe și o regiune din Serbia. Mai precis, turneul a reunit nu mai puțin de 450 de participanți din țară și din străinătate, aceștia fiind distribuiți pe patru categorii: U7,U8,U9 și U10.

CUPA INTERSTAR

🎤,,Au fost meciuri frumoase, în care toți copiii, mici fotbaliști, și-au arătat prin performanțele lor sportive preocuparea față de acest fenomen numit fotbal. Vorbim despre un eveniment sportiv foarte important pentru Sibiu. Noi ne bucurăm că am putut vedea meciuri de o buna calitate aici și vă asigur că Fair Play - ul a fost prezent pe tot parcursul turneului. Felicitari tuturor participanților și susținătorilor lor.", a declarat Caius Bara, președinte A.S.F.C Interstar Sibiu.
🎤,,A mai trecut o etapă peste cel mai longeviv turneu organizat la Sibiu. S-a putut observa încă o dată că România are talente. Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit și ajutat la organizarea acestei ediții.Impreuna cu ai mei colegi le dorim tuturor sărbători fericite ", a declarat antrenorul Interstar Sibiu, Daniel Murășan.
✔ Menționăm aici că sub culorile F.C. Hermannstadt a jucat o grupă pregătită de Interstar Sibiu, în baza unui parteneriat între cele două grupări. De asemenea, fiecare participant a primit o medalie și o diplomă din partea organizatorilor.

🗓 CLASAMENT / CATEGORII
Categoria copiilor născuți în anul 2012
Locul 1 - FC Hermannstadt
Locul 2-FC Interstar Sibiu
Locul 3- ASC Corona Brașov
Categoria copiilor născuți în anul 2011
Locul 1-FC Hermannstadt
Locul 2 ACS Transilvania Bistrița
Locul 3- CSM Medias
Categoria copiilor născuți în anul 2010
Locul 1-Juniorul Aiud
Locul 2-FC Odorhei
Locul 3-FC Interstar Sibiu
Categoria copiilor născuți în anul 2009
Locul 1-ACS Transilvania Bistrița
Locul 2-Kinder Sg Mureș
Locul 3-FC Interstar Sibiu
Le mulțumim încă o dată tuturor celor care au făcut posibil acest vis! Istoria continuă să se scrie! Pentru că ne place fotbalul...

SIBIU FOOTBALL DAYS

02-04 NOIEMBRIE 2018

SIBIU FOOTBAL DAYS EDITIA VI

"SIBIU FOOTBAL DAYS" LA FINAL
A sasea editie a turneului de toamna organizat de FC Interstar Sibiu , a luat sfarsit.
Dupa trei zile de meciuri viu disputate, cei peste 400 de participanti distribuiti pe patru categorii de varsta si-au incheiat evolutiile prin care si-au facut mandri parintii, sustinatorii sau clubul pe care l-au reprezentat. Am avut parte de trei zile frumoase de fotbal in care lacrimile de bucurie sau de tristete, au curs pe obrajii micilor fotbalisti. Asa cum se intampla de fiecare data ,unii ies triumfatori altii mai putin ,insa toti au respectul cuvenit pentru munca depusa si seriozitatea aratata pe teren.
Felicitari tuturor copiilor participanti la acest eveniment sportiv cofinantat de Primaria Sibiu si Consiliul Local Sibiu, felicitari sustinatorilor lor si nu in ultimul rand celor care se ocupa de pregatirea acestor copii si anume ANTRENORII.
Subliniem fair-play-ul care a dominat intreg turneul , frumustea partidelor si atmosfera de sarbatoare care a pus stapinire pe terenul din Parcul Sub Arini.

SIBIU FOOTBALL DAYS

Clasamentele finale arata astfel:
Categoria 2011:
1.FC INTERSTAR
2.KIDS TAMPA BRASOV
3.ALMA SIBIU
4.SCF DEMIAN SIBIU
5.AFC HERMANNSTADT
6.CORONA BRASOV
7.CSM RESITA
8.NNN FAGARAS
9.INFINITY TARNAVENI
10.FC ODORHEI
Portarul turneului: FARCAS ROBERT-KIDS TAMPA BRASOV
Jucatorul turneului: CALIMAN PATRICK-FC INTERSTAR SIBIU
Golgheter: LUCA CRISTIAN-FC INTERSTAR SIBIU
Categoria 2010:
1.BEST KIDS REGHIN
2.FC INTERSTAR SIBIU
3.ALMA SIBIU
4.AFC HERMANNSTADT
5.SCF VALEA FRUMOASEI ALBA
6.KIDS TAMPA BRASOV
7.CSM RESITA
8.SCF DEMIAN SIBIU
Portarul turneului: TOMA STELIAN-ALMA SIBIU
Jucatorul turneului: LAWSON ALEX.-BEST KIDS REGHIN
Golgheter: MISAN MARIO-BEST KIDS REGHIN
Categoria 2009:
1.FC INTERSTAR SIBIU
2.KINDER SG MURES
3.CSS SOIMII SIBIU
4.CSM RESITA
5.SOIMII TARNAVENI
6.ALMA SIBIU
7.SCF DEMIAN SIBIU
8.AFC HERMANNSTADT
Portarul turneului:BARBAT VICTOR-FC INTERSTAR SIBIU
Jucatorul turneului:MOLDOVAN RAUL-KINDER SG MURES
Golgheter: MUNTEAN DENYS-FC INTERSTAR SIBIU
Categoria 2008:
1.AFC HERMANNSTADT
2.FK M CIUC
3.FC INTERSTAR SIBIU
4.KINDER SG MURES
5.NNN FAGARAS
6.ALMA SIBIU
7.SCF DEMIAN SIBIU
8.CORONA BRASOV
Portarul turneului: BARABAS DANIEL-KINDER SG MURES
Jucatorul turneului: BRUGGER DANIEL-FK M CIUC
Golgheter:GHEORGHE ANDREI-AFC HERMANNSTADT
Felicitari tuturor!!!
Multumim Primariei Sibiu, Consiliului Local Sibiu, DJTS Sibiu,AJF Sibiu si Libra Project pentru sprijinul acordat.
Ne revedem in 2019 la cea de a VII a editie a "Sibiu Football Days"!!!

CUPA INTERSTAR

31 MARTIE 2018-01 APRILIE 2018

EDITIA a XII-a 31.03.2018-01.04.2018

Turneu de fotbal rezervat copiilor si juniorilor. "Cupa Interstar" este organizata anual la Sibiu in luna aprilie si reuneste la start peste 500 de jucatori reprezentand peste 40 de echipe din tara si strainatate.

CUPA INTERSTAR ED XII LA FINAL
Cea de a XII a editie a celui mai mare si longeviv turneu de fotbal organizat în județul Sibiu , dedicat copiilor și juniorilor, a luat sfârșit.
În cele două zile de competiție, am putut asista la meciuri deosebite , am văzut goluri frumoase si copii cu reale calități.

Multumim DJTS Sibiu si Primăriei Sibiu pentru sprijinul acordat în organizare precum și colaboratorilor noștri pentru ajutorul oferit la reusita acestei ediții.

Multumim deasemenea tuturor echipelor participante , jucătorilor si antrenorilor si in special publicului spectator , prezent în număr foarte mare, cel care s-a comportat mai mult decât civilizat.
Să ne revedem cu bine la cea de-a XIII a editie si de ce nu la ediția din toamna acestui an a Sibiu Football Days.

 

 

 

CUPA INTERSTAR

Clasamentele finale:

CATEGORIA 2008

1.FK BUBAMARA KRALJEVO ( SERBIA) 2.KINDER SG MURES 3.CSM REȘIȚA 4.JUNIORUL BRASOV 5.FC INTERSTAR SIBIU 6.ALMA SIBIU 7.SCF DEMIAN SIBIU 8.TAMPA BRASOV 9.JUNIORUL AIUD 10.ACS VALEA FRUMOASEI 11.CORONA BRASOV 12.PRIMAVERA DEVA

CATEGORIA 2009
1.FC INTERSTAR SIBIU 2.KINDER SG MURES 3.JUNIORUL BRASOV
4.ROYALL FĂGĂRAȘ 5.CSS SOIMII SIBIU 6.INFINITY TARNAVENI
7.SPORTING CLUJ 8.CETATE DEVA 9.TAMPA BRASOV 10.CFR SIMERIA

CATEGORIA 2010
1.JUNIORUL AIUD 2.TAMPA BRASOV 3.FC INTERSTAR SIBIU 4.SPORTING CLUJ 5.SCF DAMIAN 6.AFC HERMANNSTADT 7.BEST KIDS REGHIN 8.ACS VALEA FRUMOASEI 9.KINDER SG MURES 10.CSM MEDIAȘ 11.ALMA SIBIU 12.CFR SIMERIA

CATEGORIA 2011 1.TAMPA BRASOV 2.FC INTERSTAR SIBIU 3.SPORTING CLUJ 4.CSM MEDIAȘ 5.AFC HERMANNSTADT 6.ROYALL FĂGĂRAȘ 7.KINDER SG MURES 8.ALMA SIBIU 9.CORONA BRASOV

 

SIBIU FOOTBALL DAYS

27-29 octombrie 2017

EDITIA a V-a 27-29 OCTOMBRIE 2017

SIBIU FOOTBALL DAYS LA FINAL

Dupa trei zile de meciuri aprig disputate pe soare, pe vant sau pe ploaie, s-a tras cortina peste cea de a cincea editie a turneului Sibiu Football Days.

SFD 2017 s-a adresat copiilor nascuti in anii 2007, 2008, 2009 si 2010. Au fost prezente 32 de echipe reprezentand 17 cluburi din 5 judete ale Romaniei.

De vineri si pana duminica, terenul sintetic din cadrul stadionului Municipal, a gazduit 112 meciuri, unul mai atractiv si mai interesant ca celalalt.

Copiii tuturor echipelor participante au luptat pana la ultima picatura de energie pentru culorile care le-au reprezentat. Nu putem decat sa ii felicitam pe aceasta cale.

Felicitari merita si cei care le calauzesc pasii in acest sport, precum si cei care infrunta toate conditiile meteo si parcurg distante mari pentru a le fi alaturi si pentru a-i incuraja.

SIBIU FOOTBALL DAYS

Putem afirma, acum la final, ca am avut parte de meciuri frumoase si disputate,in care s-a vazut că Romania dispune de copii talentati si dornici de afirmare. Reamintim ca la editia din acest an au participat 60 de echipe reprezentand 7 judete ale Romaniei si un club din Serbia. De viitorul lor in sport si mai ales in fotbal trebuie avut grija. Multumim tuturor echipelor participante, tuturor jucatorilor implicati, precum și numerosului public prezent in tribune, pentru ca au fost parte integranta la editia din acest an a SFD.

Acest eveniment a fost inclus pe Agenda Sportiva a Primarie Sibiu, fiind sustinut de Primaria Sibiu si Consiliul Local Sibiu.

Multumim partenerilor DJTS Sibiu, Asociatia Sport Sibiu, Turnul Sfatului.

Va asteptam cu drag si la editiile viitoare.

Laureatii editiei a V-a a SFD:

CATEGORIA 2007

1. FC INTERSTAR SIBIU (antrenor Horatiu Bara Graeff)

2. SPERANTA TG MURES (antrenor Pop Coriolan)

3. KINDER SG MURES (antrenor Dan Moldovan)Portarul turneului: Lazar Emilian (Corona Brasov)

Jucatorul turneului: Birbic Andreas (Interstar Sibiu)

Golgheter: Bota Eric ( Speranta Tg Mures)

CATEGORIA 2008

1. FC INTERSTAR SIBIU (antrenor Marian Margarit)

2. JUNIORUL BRASOV (antrenor Radu Turdean)

3. CSM RESITA (antrenor Bercsenyi Cristian)Portarul turneului: Sztanoji Vlad (CSM Resita)

Jucatorul turneului: Kielhorn Benjamin (Interstar Sibiu)

Golgheter: Galaju Cristian (Juniorul Brasov)

CATEGORIA 2009

1. AVANTUL REGHIN (antrenor Luca Paul)

2. FC INTERSTAR SIBIU (antrenor Feurdean Andrei)

3. ROYALL FAGARAS (antrenor Popa Ionel)Portarul turneului: Sovaila Ilie (Royall Fagaras)

Jucatorul turneului: Florea Darius (Avantul Reghin)

Golgheter: Muntean Denis (Interstar Sibiu)

CATEGORIA 2010

1. KIDS TAMPA BRASOV (antrenor Manea Florin)

2. FC INTERSTAR SIBIU (antrenor Murasan Daniel)

3. BEST KIDS REGHIN (antrenor Dan Razvan)Portarul turneului: Feier Mario (Best Kids Reghin)

Jucatorul turneului: Georgescu Rares (Kids Tampa Brasov)

Golgheter: Rosu David (Interstar Sibiu)

Cupa Interstar

22-23 Aprilie 2017

EDITIA XI 22-23 APRILIE 2017

Turneu de fotbal rezervat copiilor si juniorilor. "Cupa Interstar" este organizata anual la Sibiu in luna aprilie si reuneste la start peste 500 de jucatori reprezentand peste 40 de echipe din tara si strainatate.

O NOUA COMPETITIE REUSITA IN CIUDA VREMII

CUPA INTERSTAR ED XI - LA FINAL

Dupa doua zile de meciuri intens disputate, Cupa Interstar a tras cortina peste cea de a XI-a editie. Daca sambata am avut parte de o vreme prielnica fotbalului, duminica conditile meteo au fost pe alocuri vitrege. Cu toate acestea, copiii participanti la toate cele patru categorii de varsta s-au bucurat de fotbal, au luptat cu ardoare pentru fiecare minge si au facut spectacol prin evolutiile lor.

Cupa Interstar

Multumim tuturor participantilor si sustinatorilor care au fost prezenti timp de doua zile in orasul de pe malul Cibinului. Suntem mandri si bucurosi ca sloganul acestei editii, "Fotbalul este un sport educativ" a fost urmat de toti cei prezenti, competitia fiind dominata de spriritul fair-paly-ului.

Multumim DJTS Sibiu, Primariei Sibiu, Federatiei Romane de Fotbal (cea care a oferit premii constand in mingi si aparatori pentru tibie) precum si serviciului de Politie Locala care a fost alaturi de noi si a vegheat la buna desfasurare a acestui turneu.

Reamintim ca la editia din acest an au participat 60 de echipe reprezentand 7 judete ale Romaniei si un club din Serbia. Peste 700 de copii nascuti in anii 2007, 2008, 2009 si 2010 au evoluat timp de doua zile pe terenurile din cadrul Stadionului Municipal din Sibiu in fata unei asistente numeroase.

Laureatii acestei editii a Cupei Interstar sunt:

CATEGORIA 2007

Golgheter: Stolic Andrija-FK Bubamara Kraljevo

Cel mai bun portar: Caldare Vlad-ACS Kids Tampa

Cel mai bun jucator: Comsa Gabriel-FC Interstar

Clasament:

1. FC INTERSTAR SIBIU ALBASTRU

2. FC INTERSTAR SIBIU ROSU

3. ACS KIDS TAMPA BRASOV

4. ACS KINDER SG MURES

5. ASC CORONA BRASOV

6. CS INFINITY TARNAVENI

7. AFC ODORHEIU SECUIESC

8. CS ALMA SIBIU

9. PRIMAVERA DEVA

10. FK BUBAMARA KRALJEVO 1

11. ACS SEBES

12. AS TRANSILVANIA MEDIAS

13. FK BUBAMARA KRALJEVO 2

CATEGORIA 2008

Golgheter: Voilean Valentin-FC Interstar Sibiu

Cel mai bun portar: Pop Iustin-Luceafarul 2010 Cluj

Cel mai bun jucator: Ioo Edvin-Juniorul Aiud

Clasament:

1. FC INTERSTAR ROSU

2. CS JUNIORUL AIUD

3. LUCEDAFARUL 2010 CLUJ NAPOCA

4. AFC ODORHEIUL SECUIESC

5. ROYALL FGARAS

6. ACS KINDER SG MURES

7. ACS SEBES

8. FK BUBAMARA KRALJEVO

9. JUNIORUL BRASOV

10. CFR SIMERIA

11. FC INTERSTARALBASTRU

12. JUVENES TG MURES

13. CS ALMA SIBIU ROSU

14. ACS KIDS TAMPA BRASOV

15. ASC CORONA BRASOV

16. CS ALMA SIBIU ALBASTRU

CATEGORIA 2009

Golgheter: Moldovan Andrei-Kinder Sg Mures

Cel mai bun portar: Sovaila Ilie-Royall Fagaras

Cel mai bun jucator: Muntean Denis-FC Interstar Sibiu

Clasament:

1. FC INTERSTAR SIBIU ROSU

2. JUNIORUL BRASOV 1

3. OLTUL FAGARAS 2

4. KINDER SG MURES

5. JUNIORUL AIUD

6. ROYALL FAGARAS

7. CS ALMA SIBIU

8. JUNIORUL BRASOV 2

9. CFR SIMERIA

10. SPERANTA TG MURES

11. ACS KIDS TAMPA BRASOV

12. OLTUL FAGARAS 2

13. FC INTERSTAR ALBASTRU

14. SCF ADRIAN DEMIAN SIBIU

CATEGORIA 2010

Golgheter: Gyorfi Bence-FC Odorheiu Secuiesc

Cel mai bun jucator: Codrea Vlad-Juniorul Aiud

Cel mai bun portar:Cesa Patric-Luceafarul Cluj 2010

Clasament:

1. CS JUNIORUL AIUD

2. LUCEAFARUL 2010 CLUJ NAPOCA

3. INFINITY TARNAVENI

4. FK M CIUC

5. FC ODORHEI

6. ACS KIDS TAMPA BRASOV

7. JUNIORUL BRASOV

8. FC INTERSTAR SIBIU ROSU

9. JUVENES TG MURES

10. TRANSILVANIA MEDIAS

11. SCF ADRIAN DEMIAN SIBIU

12. ACS SEBES

13. KINDER SG MURES

14. FC INTERSTAR ALBASTRU

15. CS ALMA SIBIU

16. ASC CORONA BRASOV