FAIMOSII FOTBALULUI -3

Ca să iubești fotbalul, trebuie întâi să îl trăiești cum merită! Ca să înțelegi fotbalul, întâi se cuvine să îl înveți! Asta facem noi, la Interstar, ajutăm fotbalul profesionist să crească!
Ne cunoaștem prezentul, evident că nu știm ce va fi mai departe, dar... Trecutul este cel care rămâne în amintiri. Probabil mulți vă întrebați cine este fotbalistul din imaginile de mai jos. De fapt, am vrut să scriem FOTBALISTUL! Se numește George Best... Da, ați citit bine. Destinul i-a oferit un har încă de la început, fie și prin numele lui de familie, unul rar în Irlanda de Nord, țara natală a celui ce avea să devină un simbol pentru națiunea rebelă a Commonwealth.
Best s-a născut pe 22 mai 1946 și a plecat dintre noi în noiembrie 2005. A lăsat în urmă istoria primului romantic din fotbalul britanic, cu o gleznă fină fără asemănare, spun unii specialiști, chiar și în timpul nostru, dar și un titlu de Fotbalistul European al Anului în 1968.
Dincolo de orice, rămâne imaginea primului mit al numărului 7 la Manchester United. "După ce voi muri, lumea o să uite toate prostiile pe care le-am făcut și o să își amintească doar de fotbalul pe care l-am jucat.", a scris Georgie Best în memoriile sale.
Despre George Best aflați mai multe aici
👉https://youtu.be/T6LHlqtTDuQ
În curând, Interstar vă va prezenta povestea unui simbol al fotbalul italian, aflat în plină glorie. Rămâneți aproape, prieteni. Nu plecăm nicăieri și credem că nici voi... 😉
Articol scris de KOM

FAIMOSII FOTBALULUI -3