FOTBAL DIN ALTA GALAXIE

INTERSTAR SIBIU INVINGE MANCHESTER UNITED ,DAR PIERDE FINALA MICA A TURNEULUI DE LA ARZBERG IN FATA HERTHEI BERLIN
Sibiul si totodata Romania au fost reprezentate cu brio la turneele U 12 din Helmbrechst si Arzberg. Grupa de juniori nascuti in anul 2006 ,pregatita de Daniel Murasan si Mircea Soare, a participat in Germania, in perioada 10-11 februarie la Frankenwald Cup si Fichtelgebirgs Cup , competitii puternice, care s-au bucurat de prezenta acelorasi nume grele ale fotbalului european, adevarate academii de fotbal, precum Manchester United, Fulham FC, Hertha Berlin, FC Augsburg, Sparta Praga, Team Europa ( selectionata formata din jucatori polonezi si cehi ) sau Team Baltic ( selectionata formata din jucatori letoni, estoni si lituanieni).

FOTBAL DIN ALTA GALAXIE

Sambata la Helmbrechst, juniorii Interstarului, desi au avut evolutii bune, au incheiat turneul pe pozitia 8, pierzand calificarea din grupa A la golaveraj, in detrimentul celor de la Team Europa, pentru ca mai tarziu sa piarda la penalty-uri in fata celor de la Team Baltic, clasarea in primele 5 echipe ale turneului. Câștigătorii au fost cei de la Manchester United urmați de Sparta Praga si Hertha Berlin.

Ziua de duminica si implicit turneul de la Arzberg vor ramane întipărite in istoria fotbalului juvenil sibian si nu numai. Grupa 2006 a pierdut finala mica a competitiei cu Hertha Berlin ( scor 0-1) in ultimele sapte secunde ale partidei, dupa un joc dramatic si foarte disputat.
Pina au ajuns in acest act al Fischergebirts Cup, juniorii nostri au castigat grupa B din care au facut parte , invingand cu 7-0 pe SC Arzberg , cu 4-2 pe Manchester United ( nimeni alta decat castigatoarea trofeului din ziua precedenta) si cu 3-0 pe Team Baltic , cedand cu 1-4 in fata celor de la Hertha si 0-3 cu Augsburg in semifinala.Trofeul suprem a fost adjudecat de Sparta Praga.

"Am onorat cu succes invitatia organizatorilor, in speta cluburile de mare traditie ,Hertha Berlin si Sparta Praga,prin Scoala de Fotbal Germano-Ceha ( Robert Kilin), fiind chiar felicitati la sfarsitul celui de al doilea turneu pentru onorabilul loc 4 , daca tinem cont ca MANCHESTER UNITED si FULHAM FC au terminat pe locurile de dupa noi.Suntem mandri de acesti copii ai Sibiului si ai Romaniei , care sustinuti de catre parintii lor , au aratat ca avem viitor.Speram ca in cativa ani sa-i vedem reprezentand Sibiul, la fel de onorabil, in Liga 1 la FC HERMANNSTADT."-a declarat Dorin Zotinca coordonatorul tehnic al clubului.

VLAD VICENTIU GOLGHETERUL TURNEULUI
Fara ca sa straluceasca in ziua de sambata , "Vici" avea sa arate o alta forma in turneul de duminica, cand a devenit golgheterul competitiei, desi a fost mai mic de varsta decat ceilalti participanti , fiind nascut in anul 2007.

DEDICATIE PENTRU BIRBIC,CARPINISAN, CHIRILA SI MIHAILA
Victoria cu Manchester a fost dedicata de intregul grup, atat "piticului" Andreas Birbic , cel care a implinit 11 ani in ziua meciului ( facandu-si cadou un gol superb in poarta diavolilor rosii) , cat si lui Vlad Carpinisan si Iustin Chirila, cei doi mari absenti ( din motive medicale) ai turneului de la Arzberg sau lui Florin Mihaila cel care a ratat participarea in Germania datorita unei raceli puternice.

"In cadrul turneelor de acest gen se joaca un fotbal din alta galaxie.De multe ori am reusit sa ne ridicam la nivelul impus si cerut de o astfel de competitie.Totul este parca desprins din alta lume, incepand cu infrastrucutura si organizarea si incheind cu valoarea echipelor.Am avut parte cu totii de o noua experienta pozitiva.Felicit intreg lotul de jucatori pentru daruire , curaj, munca depusa si evolutiile avute.Multumesc colegilor din staff-ul tehnic si de conducere al clubului , pentru sprijinul acordat , precum si parintilor copiilor si sponsorilor.Consider ca am reprezentat Sibiul asa cum se cuvine."- a declarat antrenorul Daniel Murasan

"Ne bucuram ca am avut ocazia, inca o data , sa participam la o competitie fotbalistica de asemenea anvergura.Echipele participante nu necesita niciun fel de prezentare.Felicit din suflet intregul grup." -avea sa completeze "secundul" Mircea Soare

Alaturi de echipa si antrenori au fost prezenti in Germania coordonatorul tehnic Dorin Zotinca, vicepresedintele clubului Sebastian Baciu si managerul de marketing Daniel Scorobet.

Lot jucatori :

Dennis Berta si Iustin Chirila- portari; Casian Soare,Darius Cosma,Valentin Draghescu,Luca Stanese,Vlad Vicentiu, Andreas Birbic,Ianis Gandila,Stefan Vestemean,Vlad Carpinisan- jucatori de camp

Forza Interstar Sibiu!!!

Campioni am fost, campioni vom fi!!!

Istoria continua sa se scrie...