INTERSTAREA SAPTAMANII

INTERSTARea săptămânii e despre campioni
Maidanul. Sau, mai bine zis, un soi de rai al viselor fotbalistice... Pe vremuri, acolo începea totul, deși acum, în ,,secolul vitezei”, un astfel de fapt pare greu de crezut pentru mulți. Așa era copilăria, cu bune, cu rele, cu sărăcie, cu liniște, dar ... mai mult pe afară! Să lase aici un comment toți care își cereau voie la părinți, iar apoi duceau muncă de convingere cu cei din vecini. Abordarea începea cu ,,,Mama lu' <<cutare>>, îl lăsați să se joace cu noi?”. Și uite așa se crea ,,teamworku” și asta fără să te loghezi pe steam sau pe siteul EA Sports ;) Se comunica prin cuvinte și se juca fotbal, oameni buni, iar fotbalul dădea fotbaliști. Se juca fotbal de dimineața până seara târziu! Se juca fotbal pe bitum, prin școli, se juca fotbal prin intersecții, între cartiere. Se juca fotbal pe poiană, când mergeai cu vacile la păscut, se juca fotbal oriunde puteai să înfigi patru bețe în pământ, să ai două porți și măcar 4 inși în fiecare echipă. Căpitan era, de obicei, ăla care venea cu mingea, fiindcă asta îi oferea o notorietate în plus. Era cool ;)

INTERSTAREA SAPTAMANII

Sunt fapte care au purtat țara asta prin neajunsurile tranziției și au scos milioane de oameni în stradă să-și strige bucuria în gura mare! Fotbalul i-a făcut pe români să fie mândri că sunt români în momente grele... Acest fenomen era mai mult decât o tendință actuală, gen ,,wannabe Ronaldo” sau ,,wannabe Messi”.
Dar, cum spunea un erudit al condeiului, nu ne putem ,,ruga de trecut să nu treacă”. Se cuvine să ne întoarcem, cumva, la începuturi, mai ales acum când știm unde s-a greșit. Se cuvine să prețuim pe merit munca pe care centrele #adevărate de copii și juniori o fac pentru fotbalul românesc. Se cuvine să nu cedăm și să mizăm pe normalitate!
Trăim vremuri în care poți să visezi doar dacă munca nu te obosește prea tare... Cum unii fug de muncă, nu pot ajunge la vise. Misiunea Interstar e de a ține capul sus și de a miza pe adevăratele valori pe care le-am enumerat mai sus. Pentru noi fotbalul e mai mult decât o stare de spirit. E ceva pe care societate trebuie să-l aibă! E un must have, cum spun englezii ;)
Fotbalul e o istorie care continuă să se scrie! Pentru că ne place...