SI AU SOSIT… 👏

SI AU SOSIT... 👏👏👏
👉Primele puncte in L3 ale echipei secunde a partenerilor de la FC Hermannstadt, echipa tanara, alcătuită in foarte mare măsură din jucători trecuti prin curtea Interstarului, au fost câștigate vineri la Rășinari contra celor de la Minerul Costești, după un meci cu de toate.
👉După debutul de partidă nefast, 0-1 in minutul 2, FCH 2 a egalat prin talentatul atacant Adrian Ster, insa pina la pauza a incasat alte doua goluri, astfel ca la orizont se intrevedea o noua infrangere pentru debutanții noștri.
👉Ieșind de la cabine mult mai motivati, tinerii jucatori sibieni au început mitanul secund în forță și au reușit sa întoarcă rezultatul de la 1-3 la 4-3 prin reușitele lui Adrian Sulea, din nou Adi Șter si Andrei Lascu.
👉Stiam ca va veni acest moment si suntem convinsi ca astfel de momente de bucurie vor mai fi întâlnite de tinerii noștri jucatori pe parcursul acestui campionat.
👉Reamintim ca FCH 2 este o echipa realizata împreună cu🤝 partenerii si colaboratorii nostri de la FC Hermannstadt si are în componenta jucatori tineri si foarte tineri, cu excepția unuia, toti fiind sibieni.
👉De pregătirea lor se ocupa Dorin Zotinca coordonatorul tehnic al Interstarului, ajutat fiind de reputatul Jan Gavrila precum și de Daniel Murasan si Vasile Rusu antrenori in cadrul clubului Interstar.
👏👏👏Felicitări si mult succes in meciurile viitoare. 💪💪💪
Istoria continua sa se scrie...
Pentru ca ne place fotbalul!!!

SI AU SOSIT… 👏