UN AN FĂRĂ FOTBAL

UN AN FĂRĂ FOTBAL😢😢😢
👉Luna aceasta se implinesc 365 de zile de când fotbalul juvenil a întrat în "vacanta" sau mai bine spus în pauza forțată, cauzată de COVID 19.
👉A trecut un an calendaristic în care nu s-a desfășurat niciun meci oficial sau turneu de fotbal amical la nivel de copii și juniori,
exceptând echipele care evoluează in Liga Elitelor U19 și U17.
👉In categoria celor fără competiție putem încadra ușor juniorii cu vârste de la 7 la 18 ani, adica U 7,U 8,U 9,U10, U11,U12,U13, U14,U15, U16,U17,U19,ultimele doua categorii valabile doar pentru cei care nu joacă in Liga Elitelor.
😥Din păcate, viitorul nu este roz în ceea ce privește reluarea competițiilor sau turneelor puternice, fie ele și amicale . Pentru minim trei luni de acum înainte, situația va ramane identica, ba chiar mai mult, există mari șanse ca și antrenamentele sa fie oprite pentru a doua oara în ultimele 12 luni.
👉Starea la nivel mondial și mai ales național creată de Sarv Cov 2, a dus la situația actuala din fotbalul juvenil și din sportul romanesc la nivel de copii.
🕑Timpul pierdut și scurs este foarte mare, iar în ceea ce privește dezvoltarea jucatorilor sub toate aspectele, recuperarea acestuia va fi foarte grea, dar (speram noi) nu imposibila.
👉Trebuie ținut seama ca trăim vremuri unice și tulburi, iar recomandările și restricțiile impuse de autorități trebuiesc respectate.
🙏Speram sa trecem cu bine peste aceste clipe și sa ajungem cât mai repede momentul acela în care tribunele se vor umple de părinți, rude și spectatori, iar copiii și juniorii își vor etala calitățile pe dreptunghiul verde, asa cum o făceau în trecut.
👍România are talente.
👍Sibiul are copii talentați și dedicați sportului cu balonul rotund. 💪💪💪

👉Pina atunci însă, nu uitati⚠️⚠️⚠️
👉Respectați recomandările și restricțiile impuse de autorități⚠️⚠️⚠️

Istoria continua sa se scrie...
Pentru ca ne place fotbalul!!!

UN AN FĂRĂ FOTBAL